Кабель HDMI Sound PRO 28AWG 15x0.08 мм² OFC CU/OFC TinCU чорний 100м

Строительным, торговым, монтажным и производственным организациям

УЗНАТЬ ОПТОВУЮ ЦЕНУ

Заявка на условия получения оптовой цены

X


2 403.00 грн

        Кабель HDMI Sound PRO 28AWG 15x0.08 мм² OFC CU/OFC TinCU чорний - низькочастотний кабель, використовується для передачі відео та аудіо сигналу. Конструктивною особливістю даного типу кабелю є багатожильність провідників і наявність у кожного провідника індивідуального багатожильного обплетення, що створює екран від перешкод і забезпечує якість сигналу, що передається. Зовнішня оболонка виготовлена ​​з полівінілхлориду та захищає провідники від зовнішніх механічних пошкоджень. Низькочастотний кабель застосовується для підключення та з'єднання елементів аудіо та відео систем на невеликих відстанях.

    Кабель HDMI Sound PRO 28AWG 15x0.08 мм² OFC CU/OFC TinCU має 15 провідників перерізом 0.08 мм², 8 провідників з безкисневої міді та 7 із лудженої міді. Зовнішня оболонка з полівінілхлориду виконана у чорному кольорі із зовнішнім розміром 6.2 мм. Оформлено бухтою 100м.

    Магазин EUROKOMM пропонує можливість купити кабель HDMI 28AWG 15x0.08 мм² OFC CU/OFC TinCU від виробника Sound PRO за доступною ціною. При необхідності, наші фахівці можуть надати консультацію з будь-яких питань, що виникли у Вас.

Ще не було питань.