Лупа бінокулярна налобна з підсвічуванням 1X – 6X кр. збільшення

Строительным, торговым, монтажным и производственным организациям

УЗНАТЬ ОПТОВУЮ ЦЕНУ

Заявка на условия получения оптовой цены

X


453.90 грн

         Бінокулярна лупа з підсвічуванням 1Х - 6Х кратне збільшення - ідеально підійде людям, що працюють з дрібними деталями. У Вас ослаблений зір, користуйтеся оптичним пристроєм – лупою бінокулярною. Читання, вишивка, рукоділля та багато іншого, де можна застосовувати збільшувальну лупу.

        Підсвічування реалізовано за допомогою міні-ліхтарика, закріпленого в козирку лупи бінокулярної. Яскраві два LED світлодіоди дають чітку сфокусовану пляму підсвічування. Живлення ліхтарика – 3 елементи тип ААА.

        Конструкція лупи бінокулярної налобної складається з гнучкого ременя для кріплення на голові та пластикового козирка, в якому встановлюються бінокулярні лінзи. Відсік із батареями розташований на потиличній частині.

        У комплект постачання входить п'ять лінз кратністю 1Х; 1.5Х; 2Х; 2.5Х; 3.5Х. Розмір лінз 85мм Х 30мм.

        Лінзи виготовлені з плексигласу, що дозволило отримати майже невагому конструкцію даного пристрою. Матеріал плексиглас – замінник натурального скла. Основна перевага мала вага, відмінні оптичні властивості.

        Особливість конструкції даної моделі – це можливість встановлення бінокулярних лінз у два ряди, при цьому можна отримати 11 різних кратностей збільшення: 1Х; 1.5X; 2X; 2.5X; 3.5X; 3X; 4X; 4.5X; 5Х; 5.5X; 6X.

        Всі ці особливості конструкції піднімають цю модель професійний рівень.

Ще не було питань.

(Кратность увеличения - 1X; 1.5X; 2X; 2.5X; 3.5X; 3X; 4X; 4.5X; 5X; 5.5X; 6X)